Nordlys Hej og velkommen til bittens.dk. Jeg hedder Bitten Kari og her på min hjemmeside kan du se min kunst og lade dit øje fornøje. Jeg laver kunst i form af tegninger malerier og portrætter til pynt og glæde og inspirationen henter jeg i hverdagen, naturen, musikken og livet. Er du interesseret i at få lavet et portræt eller høre nærmere om et maleri, kan du kontakte mig på: bittens@jubii.dk eller på facebook. https://www.facebook.com/bittens.dk

Hello there, my name is Bitten Kari. I’m a teacher and artist living in Denmark. For the most I do acrylic paintings and pencil drawings and on this website you can find some of my artwork.  I get inspired by the everyday life, music and life all along.

If you should find anything interesting you can get in touch with me by mail: bittenkari@jubii.dk or you can find me on facebook. Please enjoy.