Bestilling af Portræt/ maleri:

no images were found

Når du bestiller et maleri eller portræt, skal du kontakte mig skriftligt, pr. mail. Når aftalen er på plads, modtager du en ordrebekræftelse og et konto nr. hvor du skal indbetale et beløb der dækker udgifter til materialer, inden jeg begynder at fremstille maleriet. Før jeg begynder på maleriet/ portrættet, vil der være lidt skriverier frem og tilbage vedrørende eks. portræt og farvevalg. Jeg sender ikke maleriet før jeg har modtaget betaling for hele maleriets/portrættets pris samt forsendelse.

Fortrydelsesret. 

Når du bestiller et maleri eller portræt, kan du altid fortryde dit køb, hvis det ikke lever op til dine forventninger. Men du skal være opmærksom på at jeg skal have dækket udgifter til materialer og forsendelse. Fortryder du dit køb skal det ske senest 14 dage fra du har modtaget maleriet. Se nærmere under om vilkårene for fortrydelsesretten ved bestilte malerier/portrætter her.

Bestilling sendes til:    bittens@jubii.dk

Færdigt maleri:

Ønsker du at købe et færdigt maleri, kan du sende mig en mail på bitten@jubii.dk eller ringe på 3109117. Køber du et færdigt maleri har du  som privat forbruger 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Se mere om fortrydelsesretten ved købe af færdigt maleri her.