Generelle oplysninger.

Navn: bittens.dk

Adresse: Skovglimt 16 6340 Kruså

telefon: 31709117

Mailadresse: bittens@jubii.dk

Webadresse: www.bittens.dk

Persondata: For at indgå køb, skal du være over 18 år og oplyse følgende til bittens.dk:

Navn

Adresse

E-mail

evt. telefon

Oplysningerne skal bruges for at kunne levere og fakturere ordrer.

Personoplysningerne bliver gemt hos bittens.dk i op til 5 år, af hensyn til skat, derefter slettes de. Der gemmes ingen personfølsomme oplysninger.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Persondataloven giver dig ret til indsigt i hvilke oplysninger der er gemt om dig hos bittens efter en handel, og henvendelse i forhold til dette skal ske til: bittens@jubii.dk.

Bestilling: 

Bestilling foregår skriftligt, pr. mail. Derefter modtager du en ordrebekræftelse,  Handelsbetingelser og et kontonummer. Inden jeg går igang med et maleri eller portræt skal du indbetale et beløb, der dækker udgifterne til materialer. Beløbet vil fremgå af ordrebekræftelsen. Ordren betragtes som bestilt når udgifterne til materialer er betalt. Inden jeg starter på maleriet/portrættet vil være lidt skriverier frem og tilbage feks. vedrørende farver og portræt.

Køb af færdigt maleri:

Ønsker du at købe et af de færdige malerier, kan du kontakte mig pr. mail eller telefon. Efter aftale vil du modtage en ordrebekræftelse, Handelsbetingelser og et kontonr. Inden jeg sender maleriet, skal den fulde købspris samt forsendelsesomkostninger være indbetalt. Ønsker du at se maleriet “live” inden du beslutter dig for et køb, er du altid velkommen til at kontakte mig for at få en aftale i stand, så du kan se maleriet.

Levering:

Jeg sender først maleriet/portrættet når den fulde købspris, samt forsendelsesomkostningerne er betalt. Maleriet/portrættet sendes som værdi pakke med Post Danmark eller Fragtmand og betales af kunden . Ved leveringen medfølger en faktura/ kvittering for købet samt de generelle Handelsbetingelser for køb af varer på bittens.dk.

Leveringstiden kan variere lidt afhængigt af hvor travlt jeg har. Men jeg tilstræber at der max. går en måned fra ordren er bestilt, til jeg afsender varen, med mindre andet er skriftligt aftalt.

Fortrydelsesret. 

Bestilt maleri/portræt

Når du bestiller et portrætmaleri, har du som udgangspunkt fortrydelsesret indtil den dato, hvor jeg begynder at fremstille maleriet. Jfr. Købeloven § 18 stk. 4. Der vil inden da, være lidt skriverier frem og tilbage vedrørende eks. portræt og farvevalg, og jeg går i gang med arbejdet når du har indbetalt udgifterne til materialer. Hvis det færdige resultat ikke lever op til dine forventninger, kan du for egen regning returnere, det senest 14 dage fra den dag du har modtaget maleriet/portrættet. Du skal være opmærksom på at jeg altid skal have dækket udgifter til materialer og forsendelse, selvom du fortryder din bestilling. For at der ikke skal opstå nogle misforståelser er det altid en god ide at kontakte mig først. gerne skriftligt.

Færdigt maleri:

Køber du et færdigt maleri har du  som privat forbruger 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, kan dette ske hvis varen ikke er taget i brug, må maleriet ikke være taget i brug.  Maleriet skal returneres inden 14 dage i samme stand som da den blev modtaget. Maleriet skal emballeres forsvarligt og sendes som værdipakke til:

bittens.dk

Skovglimt 16

6340 Kruså

Fortrydelsesretten bortfalder hvis maleriets salgsværdi er forringet, feks. pga. ridser eller huller i lærredet. Husk altid at gemme emballagen indtil du er sikker på at du vil beholde maleriet.

For at undgå misforståelser er det altid en god ide at kontakte mig pr. mail: bittens@jubii.dk inden du returnerer maleriet.

 

OBS:

Der er ingen fortrydelsesret ved handelskøb, eller afhentningskøb.

Reklamationsret. 

Som privat kunde ydes der efter Købelovens bestemmelser en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved et produkt, der beviseligt var til stede ved levering, men som først har vist sig i ind til 24 måneder efter købet. Reklamationsretten forudsætter at disse mangler ikke er opstået  som følge af din fejlagtige håndtering og brug af produktet, eller anden skadevoldende adfærd.

Du bør reklamere omgående, når du opdager manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid som at være rettidig.

Reklamationsretten er ikke en garanti og det er ikke alle fejl der kan blive udbedret via reklamationsretten.

Ved handelskøb har man 12 mdr. reklamationsret.

Ønsker du at reklamere over en vare,  skriver du til : bittens.dk@jubii.dk. Efter aftale sendes varen til.

bittens.dk

Skovglimt 16

6340 Kruså

Varen skal emballeres forsvarligt og sendes som værdipakke, og skal du vedlægge en kopi af din faktura/ kvittering samt en kort og præcis beskrivelse af fejlen/e. Er dette ikke opfyldt forbeholder bittens.dk sig ret til at sende maleriet retur for købers regning.

Viser det sig ved nærmere undersøgelse at varen er fejlfri, betaler kunden de nye fragtomkostninger, inden varen leveres tilbage.